DIT BEN IK : KLEUR- & SMAAKVERSTERKER | MOTIVATOR | FREEBIRD

Jouw geluksroute naar > zijn wie je werkelijk bent <
Voor bewuste, ondernemende vrouwen heb ik de methode 

Be Present ontwikkeld. Mijn passie voor, kennis over en ervaring met kleur & imago enerzijds en persoonlijke groei, je geluksroute kiezen en succesvol manifesteren anderzijds. 

De methode omvat alles wat je nodig hebt om werkelijk present te zijn in de wereld. Om de juiste mindset te krijgen.
Met jouw unieke kracht kun je drievoudig present zijn:

 be Present : mindful aanwezig in hier en nu
 your Presence : vol zelfliefde kleurrijk presenteren
 you are a Present : jouw gave + waarde = groots cadeau


Zelfliefde. Aandacht voor groei. Duurzaam geluk.

Ik besteed met liefde veel tijd en aandacht aan bewustzijnsontwikkeling. Persoonlijke groei is het allermooiste cadeau voor jezelf. Groei bevordert tenslotte geluk. En als 'single mom' vind ik het heel belangrijk om dat ook aan mijn jonge dochters door te geven.
Ik heb diverse coachingstrajecten gevolgd en wil alles wat ik geleerd heb aan andere bewuste vrouwen doorgeven.
Al mijn inzichten over (en ervaringen met) zelfliefde, innerlijk geluk, het vinden van jouw 'goud', hoe te stralen van binnenuit en het delen van jouw waarde met de wereld!


Wil jij ook stappen zetten? Tijdens mijn Masterclass Presenteer Jouw Goud is 'present zijn' het thema van deze eendaagse training.

LEES MEER  


Mijn 'why'

Na een carrière als communicatie-adviseur (en een stevige burn-out) besloot ik drie jaar geleden mijn intuïtie te volgen en te kiezen voor mijn grote passie: mens met kleur verbinden. In 2014 volgde ik een vakopleiding Kleur & Imago en leerde ik werken met de goed onderbouwde methode 'Kleuranalyse op basis van de tien kleurtypen'. In 2015 startte ik mijn bedrijf Kleureka!

Ook heb ik mij verdiept in de Colour Comfort-methode (van kleurentolk Thelma van der Werff). Deze fascinerende methode interpreteert de taal van kleur en laat zien hoe kleur ons dagelijks leven beinvloedt, zoals met onze kledingkeuze.

Jouw eerste indruk op de ander
Ik ben niet alleen verzot op de kracht van kleur; ook de werking van het menselijk brein en factoren die onze keuzes beïnvloeden boeien mij uitermate. Zoals bij 'de eerste indruk'. Wat gaat er door ons heen als wij iemand voor het eerst zien? Hoe kun je je indruk op de ander bewust beïnvloeden? En in hoeverre komt ons imago met onze identiteit overeen?

Het Imagospel: Laat jouw ware kleuren zien
Als gecertificeerd expert werk ik met veel plezier met Het Imagospel © (Home of Image). Een geweldige, praktische tool om een groep met volle aandacht contact te laten leggen met elkaar, feedback als cadeautjes te laten ontvangen en ieders zelfbeeld een boost te geven. Showing the world your true colors. LEES MEER

'Een date met jouw kleuren brengt je meer zelfliefde ' 

- Pip -