PIP'S ACCESS BARS

Weg met die ballast!

Access Bars helpt je om stress te verminderen, beter te slapen, gezonder te leven en je ideale gewicht te bereiken. Ook draagt het bij aan een gezonde balans ten aanzien van geld, sexualiteit en relaties, angst en verlangens en nog veel meer.

Meer rust, ruimte en volledige ontspanning
Access Bars is een van de kernmethodes van Access Consiousness. Je kunt het vergelijken met het verwijderen van oude ‘computerbestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte innemen en je energiesysteem onnodig en zwaar belasten.

Veel mensen zeggen dat ze na een Bars-sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars-sessie.

Na een Bars-behandeling zul je je minstens voelen alsof je een geweldige massage hebt gehad; in het beste geval kan jij je leven met totaal gemak verbeteren.Hoe werkt een sessie?
Een Bars-sessie duurt 60 tot 90 minuten. De exacte behandeltijd is afhankelijk van wat we tegenkomen.
Tijdens deze behandeling worden 32 punten op het hoofd zacht aangeraakt.   

Je ligt comfortabel (en aangekleed) in een behandelstoel voor een totale ontspanning.
In alle rust en stilte vindt de behandeling plaats, maar er mag ook gepraat en gelachen worden als je daar behoefte aan hebt.

En wat zo fijn is: je hoeft geen vragen te beantwoorden en er zijn geen gespreksthema's. Het lichaam vertelt wat je nodig hebt en wat er opgeruimd moeten worden. Hoe mooi is dat?

Na slechts 1 behandeling kun je al een groot effect bereiken en veel ballast opruimen.

Wanneer je de behandeling herhaalt (de 2e behandeling bijvoorbeeld na 2/3 weken), zul je merken dat er steeds meer rust en balans komt in je lijf. Dat er ruimte komt voor creatieve gedachten. Je voelt je lichter en jouw ware ik komt steeds meer naar voren.


Voor een Bars-behandeling betaal je bij mij € 70,- (*)
(* per 01-01-2018). Ik bied ook voordelige abonnementsvormen aan. Wil je hier meer over weten, dan hoor ik het graag.

De meetbare effecten van Bars
Hieronder vind je een aantal video's waarin Access Consiousness/Bars wordt uitgelegd en een review c.q. presentatie van neurowetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin. Hij heeft zeer uitgebreid onderzoek gedaan naar de effecten van Bars en is tot werkelijk prachtige (!) conclusies gekomen.

Wil je eerst kennismaken?
Ik licht je graag persoonlijk meer toe en we kunnen dan bespreken of de Bars-sessie ook voor jou welkom is.
Je kunt me bereiken via pipbronkhorst@outlook.com of

06-16164238.

Video over het wetenschappelijk onderzoek naar de Bars: